Zakelijk succes

Bekijk hier hoe je het zakelijk succes van jouw bedrijf kan verbeteren.

De Regionale NetwerkBorrel

Kom een avond efficiënt netwerken met 60 MKBers uit de regio. Geen saaie presentaties maar nuttige gesprekken. Met ons match-systeem en korte zakelijke speeddates zorgen wij dat je de juiste personen ontmoet. Zo krijg je zo veel mogelijk uit waarde op één avond.

De eerst volgende borrel vindt plaats op de prachtige locatie van onze Sponsor Golfpark Spandersbosch. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Geïnteresseerd? 

netwerken.jpeg

Zakelijk Succes van Jochem.jpg

Workshop 

 ' Haal meer uit jezelf'

Voor jullie bedrijf is het van belang dat het goed gaat met de medewerkers. Er zijn twee belangrijke componenten van productiviteit: efficiëntie en werkplezier. We gaan met de medewerker samen op zoek naar patronen. Daarbij kijken we eerst wat er wrijving oplevert en duiken we samen in de achterliggende psychologie. Vervolgens gebruiken we de positieve eigenschappen van de medewerker om de onproductieve patronen te vervangen.

Seminar

'Op naar het volgende niveau'

Ieder bedrijf draai op mensen. De beste manier om je bedrijf naar het volgende niveau te tillen is daarom door in je mensen te investeren. Zijn jullie een beetje ingedut? Weet je dat er meer in je team zit dan wat eruit komt? Met de activerende seminar 'Op naar het volgende niveau' neem je de tijd om uitgebreid in de spiegel te kijken. We richten ons op het creëeren van een win-win mindset waarbij zowel medewerkers als het bedrijf mee kunnen groeien.  Je wordt door prikkelende vragen in beweging gebracht en gaat direct met de gereedschappen aan de slag. We doorbreken de sleur en zorgen dat na afloop een nieuwe wind door je bedrijf kan waaien. 

window-770535_1920.jpg

teamoverleg.jpg

Teamtraject

'effectief samenwerken'

Een goed team heeft zeer diverse mensen. Maar soms ontstaat dan miscommunicatie. We beginnen met een  individuele kennismaking. Zo voelt iedereen zich gehoord en vergroten we het draagvlak. Daarna gaan we een aantal keer achter elkaar gezamenlijk aan de slag. Tijdens dit traject leer je jezelf en jouw collega's beter kennen zodat je na afloop veel effectiever gaat samenwerken. 

Als je een coach uitzoekt voor je team is de stijl natuurlijk belangrijk. Nieuwsgierig geworden?  Kom dan naar het kennismakingsseminar en ontdek of onze filosofie bij jouw bedrijf past.


Prijzen

Workshop (20pers) 'Haal meer uit jezelf' (1 uur) - € 749,-

Seminar 'op naar het volgende niveau' (3 uur) - € 2.499

Teamtraject 'Effectief samenwerken' (5x 1,5 uur) - € 4.999,-


Neem contact met ons op