Value Academy

Spring in actie en kom naar het seminar:

Verrijk je leefstijl

Betere gezondheid • Goede relaties • Financieel vrij

backlit-bonding-casual-708392.jpg
Succes van Meike.jpg

Krijg meer energie

Je probeert het steeds opnieuw, maar je gezondheid blijft achter. De kennis heb je zelfs waarschijnlijk al in handen. Waarom lukt het dan niet? Kom erachter op het seminar.

Relaties-2585510_1920.jpg

Bouw Betekenisvolle relaties

Verbinding is een basisbehoefte. Helaas gaat niet altijd zoals je wilt. Wil je  (nog) beter worden in verbinden? Ontdek hoe op het seminar en:

financieelgezond-2696219_1920.jpg

Investeer in je toekomst

Geld maakt niet gelukkig, maar gebrek aan geld is de weg naar depressie, criminaliteit en intolerantie. Kom naar het seminar en zet koers naar overvloed en financiële vrijheid.

Over het seminar

Pilaren van succes 1.3.png

WAT KAN IK VERWACHTEN?

 • Je evalueert je huidige mindset;

 • Je leert je mindset aan te passen;

 • Je zet jezelf op een beter pad door het stellen van motiverende doelen;
 • Je leert de strategieën om je doelen te halen;
 • Je komt direct in actie en krijgt waar nodig coaching/begeleiding.

 

Werkwijze

Op het seminar werken we via een vast en bewezen methode. Hieronder lees je hoe in het kort hoe het werkt.

Mindset

Het eerste deel van het seminar gaat over je mindset, de impact daarvan en hoe je deze kunt veranderen. Je leert aan de hand van bewezen technieken hoe je succes kunt bereiken, zelfs als je onderweg enorme tegenslagen hebt. Wat de situatie IS maakt namelijk minder uit dan hoe de situatie VOELT.  En wat je bij een situatie voelt kun je beïnvloeden.

Vervolgens bekijken we de volgende drie pijlers:

Lichamelijke, Financiële en Sociale gezondheid

Na de pauze stel je doelen op deze drie vlakken. Dan bekijk je welke overtuigingen je op dit moment hebt. Je krijgt de tijd om te kijken wat wel en niet bijdraagt aan je doel. Tot slot leer je waar nodig overtuigingen aan te passen.

ACTIE

Veel seminars stoppen hier, maar bij ons krijg je ook de mogelijkheid om direct in actie te komen. Want kennis zonder actie is waardeloos.

   

  Over Martijn

  Jouw coach met een glimlach Martijn.png

  Mijn filosofie is dat persoonlijke ontwikkeling leidt tot meer impact. Impact is voor mij je vermogen om te geven aan anderen.  Tot nu toe heeft het gros van mijn werk te maken met een of andere vorm van coaching. Eerst als sportcoach, later met betrekking tot persoonlijke ontwikkeling en uiteindelijk in zakelijke teams. Mijn eigen doorbraken: 

  • Mijn eerste relaties liepen flink op de klippen omdat ze niet in balans waren. Nu heb ik vijf jaar een relatie met Janneke, met wie ik sterkere band heb dan ik eerder heb meegemaakt.
  • Bij roeien werd ik in het begin gepest omdat ik maar een klein dikkertje was. Mijn coaches zeiden dat het nooit wat met me zou worden. Toen ik 17 was ging ik naar het EK en op mijn 22e werd ik bondscoach roeien van Singapore.
  • Mijn eerste poging tot ondernemen eindigde in 5 maanden geen inkomen en een faillissement. Na de doorstart maakte ik meer dan € 100.000,- omzet terwijl ik tegelijkertijd hoofd software was.

  Als je tot hier bent gekomen ben je al een stap voor op de gemiddelde persoon en hoop ik binnenkort samen met je aan de slag te gaan! 

  Voorlopig programma

  12:30 - 13:00 -  Inloop

  13:00 - 13:15 - Kennismaking

  13:15 - 14:45 - Mindset

  14:45 - 15:00 - Koffiepauze

  15:00 - 16:30 - Strategieën voor Fysieke, Financiële en Sociale gezondheid

  16:30 - 17:00 - ACTIE.

  Eerstvolgende seminars:

   

  Zaterdag 20 oktober 2018  van 13:00 - 17:00

  Verrijk je leefstijl seminar

  Van der Valk Utrecht

   
  Doorbraak.jpg