Value Academy

Wil jij je bedrijf laten groeien?

Slimmer werken • grotere impact • Meer omzet 

adult-beard-blur-842567.jpg

Het seminar

Wat kan je verwachten?

  • Creëer een 'succes mindset';

  • Krijg gereedschappen om slimmer te werken (in plaats van harder);

  • Stel motiverende doelen om te groeien en maak een plan om deze te halen;

  • Versnel je groei door jezelf te ontwikkelen;
  • Leer de strategieën om deze doelen snel en effectief te halen;
  • Overwin obstakels in jezelf met coaching en begeleiding.
  • Spring nog op de seminar zelf direct in actie.

 

Methode 1.4.png

Werkwijze

Op het seminar werken we via een vaste en bewezen methode. Hieronder lees je hoe in het kort hoe het werkt.

Mindset

Het eerste deel van het seminar gaat over je mindset, de impact daarvan en hoe je deze kunt veranderen. Je leert aan de hand van bewezen technieken hoe je succes kunt bereiken, zelfs als je onderweg enorme tegenslagen hebt. Wat de situatie IS maakt namelijk minder uit dan hoe de situatie VOELT.  En wat je bij een situatie voelt, kun je beïnvloeden.

Doelen stellen

Het is bewezen dat mensen die duidelijke doelen hebben veel vaker succes hebben dan mensen die dit niet hebben. Samen stellen we doelen je alleen kunt bereiken door jezelf te ontwikkelen. 

Strategieën

Vervolgens gaan we in op de strategieën die nodig zijn om je doelen te halen. Daarbij kijken we onder andere welke overtuigingen je op dit moment hebt. Je krijgt de tijd om te kijken wat wel en niet bijdraagt aan je doel. Je leert waar nodig overtuigingen aan te passen. En we kijken naar de strategieën van succesvolle ondernemers.

ACTIE

Veel seminars stoppen hier, maar wij zien het pas als een succes als je jouw inzichten hebt geïmplementeerd. We gaan dan ook direct in actie komen. Want kennis zonder actie is waardeloos.

Over Martijn

Jouw coach met een glimlach Martijn.png

Mijn filosofie is dat persoonlijke ontwikkeling leidt tot meer impact. Impact is voor mij je vermogen om te geven aan anderen.  Tot nu toe heeft het gros van mijn werk te maken met een of andere vorm van coaching. Eerst als sportcoach, later met betrekking tot persoonlijke ontwikkeling en uiteindelijk in zakelijke teams. Mijn eigen doorbraken: 

  • Mijn eerste relaties liepen flink op de klippen omdat ze niet in balans waren. Nu heb ik vijf jaar een relatie met Janneke, met wie ik sterkere band heb dan ik eerder heb meegemaakt.
  • Bij roeien werd ik in het begin gepest omdat ik maar een klein dikkertje was. Mijn coaches zeiden dat het nooit wat met me zou worden. Toen ik 17 was ging ik naar het EK en op mijn 22e werd ik bondscoach roeien van Singapore.
  • Mijn eerste poging tot ondernemen eindigde in 5 maanden geen inkomen en een faillissement. Na de doorstart maakte ik meer dan € 100.000,- omzet terwijl ik tegelijkertijd hoofd software was.

Als je tot hier bent gekomen ben je al een stap voor op de gemiddelde persoon. Ik hoop dat je doorzet en ik je binnenkort mag helpen je doelen te halen.

Voorlopig programma

12:30 - 13:00 -  Inloop

13:00 - 13:15 - Kennismaking

13:15 - 14:45 - Mindset

14:45 - 15:00 - Koffiepauze

15:00 - 16:30 - Strategieën voor een bruisende onderneming

16:30 - 17:00 - ACTIE.

Eerstvolgend seminar:

Woensdag 3 oktober  van 13:00 - 17:00

Ingrediënten voor succes seminar

Van der Valk Utrecht

Doorbraak.jpg